Hervormde Gemeente te Dinteloord
  Welkom Kerkdiensten Kerkenraad Verenigingen en Clubs Geschiedenis Orgel Hervormd Centrum MelodieŽn Contact Links

Jeugdclubs
Verenigingen
Kringen

Bijbelkring
Op de laatste dinsdag van de maand komt de bijbelkring bij elkaar in het Hervormd Centrum. De aanvang van de avond is om 19.30 uur. Wij behandelen dan een gedeelte uit de Bijbel aan de hand van een bijbelstudieboekje. Zo hopen wij met elkaar te leren wat de Gods Woord in ons dagelijks (geloofs-)leven heeft te zeggen.
Informatie Ds. F.J.M. van Velduizen, Westvoorstraat 26, 0167 52 24 05, fjmvvkliksafe.nl

Na-je- belijdeniskring
Doelgroep: jongeren, die de afgelopen jaren belijdenis van hun geloof hebben afgelegd.Datums zijn te vinden in de activiteitenagenda.
Informatie Manuel en Marika Schippers Burg. H. Popstraat 6, 4671 ES Dinteloord, 0167 52 48 07

Jongvolwassenkring
Tijdens het winterseizoen komen we eens in de vier weken met een groep jongvolwassenen bij elkaar om stil te staan bij de Bijbel. De onderwerpen variŽren van het bespreken van een Bijbelboek, persoon uit de Bijbel of onderwerpen uit het dagelijkse leven die we belichten vanuit de Bijbel. Tijdens de avond zingen we met elkaar een aantal liederen. Het begrip jongvolwassen is een ruim begrip, iedereen die zich tot de kring aangetrokken voelt is welkom. De avonden worden bij de leden thuis gehouden. Je kunt de locatie en datum vinden in de activiteitenagenda of geef je mailadres aan ons door zodat we je kunnen opnemen in de mailing.
Informatie Cornť van der Meer, Europastraat 68, 0167 52 12 26, cvandermeerkpnplanet.nl
Arie van der Ploeg, Westvoorstraat 10, 0167 52 32 67, famvanderploegmsn.com

webmaster: jpprincekpnplanet.nl