Hervormde Gemeente te Dinteloord
  Welkom Kerkdiensten Kerkenraad Verenigingen en Clubs Geschiedenis Orgel Hervormd Centrum MelodieŽn Contact Links

Jeugdclubs
Verenigingen
Kringen

Jeugdclubs

In onze hervormde gemeente zijn verschillende jeugdclubs actief, waarin, naast ontspanning en creativiteit, bezinning op de Bijbel centraal staat.

Club DaniŽl
Eťn keer in de twee weken op dinsdagavond zijn alle kinderen van groep 3, 4 en 5 van harte welkom. We beginnen om 18.30 uur en zijn om 19.30 uur weer klaar. We beginnen de avonden met zingen, bidden en een bijbelverhaal. Daarna doen we een knutsel of een spel.
Zit jij in groep 3,4 of 5? Kom dan ook!!
Wil je meer over de club weten? Bel dan even met Caroline (522562) of Rianne (521900)

Club Regenboog
Om de week op donderdagavond hebben we club voor de kinderen van groep 6, 7 en 8. Om 18.45 uur beginnen we de avond met elkaar met zingen, bidden en een verhaal uit de bijbel. We werken ook vaak in ons clubblad ĎClickí. Daarin staan allerlei bijbelweetjes en vragen. Als we dit hebben afgerond doen we met elkaar een spel of maken we een knutsel die bij het onderwerp van de avond past. Om 20.15 uur is de avond afgelopen.
Welkom allemaal!
Heb je vragen? Neem dan contact op met Joline (0621715678) of Jakobien (500961)

Club Spirit
Op dinsdagavond zijn de jongeren vanaf de eerste klas van harte welkom op club Spirit. Om de week komen we bij elkaar om na te denken over een onderwerp uit de bijbel. Vaak doen we ook een spel of zijn we op een andere manier gezellig met elkaar bezig. Vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur ben je welkom in het Hervormd Centrum.
Voor vragen kun je contact opnemen met Henk en Joanne (0640941763)

Club Be(li)e(ve)
1x in de maand op zondagavond ontmoeten wij elkaar als 16+ jongeren. We komen bij elkaar aan Omloop 61 of op Trompstraat 10. We beginnen na de avonddienst. Als jongeren verzorgen we met elkaar de onderwerpen. Soms is dit een bijbelsonderwerp, soms iets actueels. We zingen veel met elkaar en natuurlijk is er genoeg tijd voor ontspanning en ontmoeting.
Zin om een avondje te komen? Bel even voor de datum naar Arco & Brigitte (524848) ůf Lennart & Jakobien (500961)

webmaster: jpprincekpnplanet.nl